Vállalkozna?

Vállalkozzon okosan, építse fel vállalkozását – segítünk benne

Van egy jó ötlete, vagy egy, már működő vállalkozása? Tudni szeretné, hogy mi kell ahhoz, hogy felkészülten vállalkozzon? Fejlődni és növekedni szeretne, de tőkére, pénzre, kapcsolatokra van szüksége? Szeretné megtanulni, hogy hogyan “adja el” az ötletét, a szolgáltatását, a termékét olyan formában, hogy az egy befektető számára is érdekes legyen? Kétségek gyötrik, hogy mennyire növekedésre érett vállalkozó, hogyan találjon magának társakat, hogyan növekedjen, vagy hogy mikor kerüljön kapcsolatba befektetővel?

Miben segít önnek az Incorpora?

Képzéseket tartunk az ötlet megfoganásától a vállalkozás megalapításáig, illetve mentorálunk is térítésmentesen. Mindezért cserébe önnek csupán egy, az adatkezelésre vonatkozó adatlapot kell kitöltenie. Amennyiben ön vállalkozó, akkor a regisztráció egy másolatát kérjük részéről.

Térítésmentes vállalkozásfejlesztési képzéseink folyamata

 • Üzleti Modell Vászon (BMC) elkészítése

  Nem elég, ha a vállalkozásának alapjai az ön fejében megvannak, ezt meg is kell fogalmazni, és le is kell írni, hogy később hitelesen képviselhesse cége értékeit. A Business Model Canvas (Üzleti Modell Vászon) elkészítése során meghatározza és papírra veti vállalkozása stratégiai alapjait.

 • Vevők és a piaci szegmens meghatározása

  Ki(k) a célcsoportja? Ők mire vágynak, mik a félelmeik? Ismeri a szokásaikat? Milyen kommunikáció az, aminek nem tudnak majd ellenállni?

 • Értékajánlat és a szolgáltatás meghatározása

  Egyértelmű, hogy mit ajánl a vállalkozása? Meg tudja fogalmazni két rövid mondatban? Ez a két mondat meg is győzné a befektetőket? Ha velünk fogalmazzza meg, akkor biztosan!

 • Pénzügyi tervezés

  Sok vállalkozás bukik el azon, hogy nincs jó pénzügyi terve… és még több alkalommal esnek el emiatt több milliós befektetéstől. Ön ne essen ebbe a hibába!

 • Üzleti modell, értékesítési alapok, árazás

  A jó árazás az értékesítés egyik kulcsa. Ha a befektető látja, hogy reálisan látja a piacot, nem lesz kérdés, hogy befektet-e a vállalkozásába!

 • Pitching és befektetői találkozóra felkészítés

  Nehezére esik, hogy hogyan ismertesse az ötletét 2-5 percben? Szimulációkkal és próba prezentációkkal segítünk önnek, hogy az éles pitch idején a legjobb formáját nyújthassa. Mindemellett felkészítjük a befektetői találkozókra is.

 • Adminisztratív támogatás

  Segítünk egyéni vállalkozása vagy cége létrehozásában ügyfélkapun keresztül. Segítünk abban is, hogy megtalálja a számára legkedvezőbb adózási formát. Ezenfelül ha szüksége van rá, számviteli és egyéb adózási támogatást is nyújtunk önnek a kezdetekkor.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha van egy jó ötlete, de úgy érzi, hogy nem tudja egyedül megvalósítani és segítségre van szüksége, akkor lépjen kapcsolatba velünk! Mi segítünk, hogy megvalósítsa az álmait! Kérjük, mielőtt felvenné velünk a kapcsolatot minden esetben ismerje meg adatkezeléssel kapcsolatos dokumentumainkat:

TOP