Cégeknek

Felelős foglalkoztatással az üzleti sikerért

Legyen Ön is az Incorpora tagja! Az Incorpora több mint egy ingyenes munkaerő közvetítő hálózat, olyan pénzügyi és HR előnyöket kínál a munkáltatóknak, amelyek nagyban befolyásolják egy vállalat versenyképességét, üzleti sikerét és hírnevét.

A munkáltatók számára térítésmentesen nyújtunk recruitment szolgáltatást!

További előnyökért kattintson ide!
Térítésmentesen nyújtunk teljes körű recruitment szolgáltatást

Szolgáltatásunk során egy szakképzett integrációra szakosodott menedzser segíti mind a vállalatot, mind a munkavállalót a sikeres munkahelyi beilleszkedés érdekében. Hálózatunkban többféle célcsoportot tud elérni munkáltatóként. Szakembereink jól ismerik a különböző érintetti csoportok – megváltozott munkaképességűek, a fogyatékkal élő emberek, nők, pályakezdő fiatalok, veszélyeztetett 30-45 év közöttiek, 50 év felettiek és mélyszegénységben élők – helyzetét, szükségleteit, igényeit, sajátosságait, foglalkoztathatóságuk lehetőségeit.

Pénzügyi kedvezmények

Megváltozott munkaképességű, pályakezdő és más nehézségekkel küzdő munkavállaló foglalkoztatásával vállalata olyan kedvezményekhez jut, amellyel csökkentheti kiadásait. Díjmentes tanácsadásunk során mentoraink bemutatják, hogyan válthatják ki a rehabilitációs járulék kötelezettségét, hogyan juthatnak bér- és járulék kedvezményekhez.

Társadalmi felelősségvállalás

A munkáltatói gondoskodás, a társadalmi felelősségvállalás egyre nagyobb hangsúlyt kap.  Az etikus magatartás, a vállalatok intézkedései arra vonatkozóan, hogy integrálják, a nehézséggel küzdő embereket, a fenntarthatóság egyik kulcsa. Felkarolásuk, foglalkoztatásuk a társadalomnak is előnyös, hiszen a szociális kiadások csökkennek, létrejön egy befogadó szemlélet. Azoknál a foglalkoztatóknál fogják magukat biztonságban érezni a dolgozók, melyek tesznek a társadalmi kirekesztés ellen, hiszen bárki kerülhet nehéz helyzetbe.

Employer branding

Küldetésünk, hogy az Incorporához csatlakozott vállalatok egyfajta felelős foglalkoztatói védjegyként használhassák kezdeményezésünket, amely biztosítékot jelent a minőségi szolgáltatásra. Számos pályázat kínál különböző elismerést azon befogadó munkahelyek számára, akik szemléletében kiemelt jelentőséggel bír az diszkriminációmentes, esélyegyenlőségi szempontokat figyelembe vevő foglalkoztatás.Ez a dolgozók számára is egyfajta garanciát nyújt a munkáltatóval szemben. Az érintett csoportokkal való közös munkavégzés folyamatában  a többi munkatárs is sokat tanulhat az elfogadásról,együttműködésről, az esélyegyenlőségről.

Incorpora Klub

Csatlakozzon a felelős foglalkoztatók táborához és lépjen be vállalati klubunkba! Klubeseményeinken lehetőséget biztosítunk a továbbképzésre, szakmai párbeszédre, workshopokra.

Lojális és motivált munkaerő alkalmazása

Nehézséggel induló álláskeresők többségéből a leglojálisabb munkaerő válik: motiváltak, kevesebbszer váltanak munkahelyet, szabálykövetőek és új szempontokat visznek a munkájukba.

Valódi célokért küzdeni és  közösséghez tartozni, ezt a szemléletet segíti megteremteni az Incorpora szolgáltatásai révén.

 • Kapcsolatfelvétel

  Közösen felmérjük, hogy a szervezeténél mekkora és milyen területeken van munka-erőfelvételi igény.

 • Állás-profilok meghatározása a vállalat igényei szerint

  Vállaljuk a munkahelyi környezet felmérését, ezen kívűl a munkakörök átvilágítását, majd ezek alapján a munkafolyamatok akadálymentesítésére vonatkozó javaslatokat teszünk.

 • Szűrés és kiválasztási folyamat támogatása

  A hálózat megkezdi toborzási folyamatát, amelyet a vállalattal közösen meghatározott módon és ideig folytatnak. Alkalmas jelöltünk felvétele esetén pénzügyi ellenszolgáltatást a hálózat tagjai nem kérnek.

 • Beillesztési folyamat támogatása

  A hálózatban az ügyfeleket támogató mentorok, integrációs szakemberek segítik a beilleszkedés folyamatát. Ennek egyedi, speciális igényeivel kapcsolatosan egyeztetnek Önnel.

 • Monitoring

  Az utánkövetés folyamatában a kliens és a vállalat számára is mediációs jellegű üléseket biztosítunk. Igyekszünk a felmerülő problémák esetén a kommunikációs folyamatot támogatni, valamint a szükséges lépéseket közösen kialakítani.

Felkeltettük érdeklődését?

Várjuk jelentkezését az Incorpora Hálózatot támogató vállalatok közé! Kérjük, mielőtt felvenné velünk a kapcsolatot minden esetben ismerje meg adatkezeléssel kapcsolatos dokumentumainkat:

TOP