Álláskeresőknek

Nehézségekkel küzd a munkaerőpiacon?

Az ERSTE Alapítvány és a La Caixa Alapítvány kezdeményezése az Incorpora program, aminek célja az, hogy olyan emberek számára is megadja a munkához jutás esélyét, akik elakadnak vagy nehézséggel indulnak és egyedül nem vagy csak nehezen boldogulnának a munkaerőpiacon. Mentoraink szakértő munkája segíti az integrációban a nehézségekkel küzdő munkavállalók szinte valamennyi csoportját egyénre szabott módszerekkel támogatjuk a számukra legjobb munkahely megtalálásában és megtartásában.

A munkakeresési folyamat minden szolgáltatása térítésmentes!

  • Személyre szabott pályaorientációs tanácsadás

  • Az önéletrajzírásban, motivációs levélben való segítségnyújtás

  • Hol, hogyan érdemes munkát keresni?

  • Állásinterjúra való felkészítés / hogyan és mire lehet alkudni?

  • Sikeres felvétel esetén a munkahelyi beilleszkedés támogatása

  • Utókövetés a hosszú távú munkahely megtartás érdekében

  • Speciális típusú kérdésekben való segítség nyújtás (pl.: Megváltozott munkaképességűként hány órát dolgozhatok az ellátásom mellett? Mit jelent a részmunkaidő, milyen atipikus foglalkoztatási formák vannak?)

Sikersztorik

Úgy érzi, Önnek is segítségre van szüksége, hogy állást találjon?

Állást keres? Írjon Nekünk és karrier tanácsadóink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megjelölt elérhetőségen! Kérjük, mielőtt felvenné velünk a kapcsolatot minden esetben ismerje meg és fogadja el adatkezeléssel kapcsolatos dokumentumainkat:

Amennyiben nem tud vagy nem szeretne választani, kérjük, jelölje meg az első lehetőséget!
Milyen jellegű munkát szeretne? Milyen személyes készségekkel, kompetenciákkal rendelkezik? Milyen végzettségekkel, képzettségekkel rendelkezik?
TOP