Interjú Balogh Péterrel, biztonsági szakemberrel

Új rovatunkban azokkal a munkavállalókkal, vagy munkaadókkal beszélgetünk, akik az Incorpora Magyarország Program segítségével találtak megoldást állásuk, cégük, vagy vállalkozásuk kapcsán.

Péter  kisnövésű veleszületett betegségével nehéz helyzetben van az élete sok területén, beleértve a munkakeresést, elhelyezkedést is. Ezért egy nehéz időszak után eljött a nap, amikor segítségért fordult az Incorpora Programhoz, melynek kezdeményezői a LaCaixa Foundation és az Erste Stiftung. Az Incorpora Program segítségével ma már nyugodt körülmények között végezhet ülőmunkát.

A karantén ideje alatt Péternek volt lehetősége otthonról végezni a munkáját, de 1,5 hónap home office után már boldog volt, hogy ismét bejárhat a munkahelyére. Szakmailag és lelkileg is helyrebillent az élete.

Hallgassátok érdeklődéssel az interjút vele és ha szükségét érzitek, vegyétek fel a kapcsolatot az Incorporával!

//

Interview with Péter Balogh, security specialist

With his dwarfism, Peter is in a difficult state in many areas of his life, including job search and employment. Therefore, after a difficult period, the day came when he turned to the Incorpora Program, initiated by the LaCaixa Foundation and the Erste Stiftung. Now he can do sedentary work in a relaxed environment with the help of Incorpora Program.

During the quarantine, Peter had the opportunity to do his work from home, but after 1.5 months at home office, he was already happy to return back to his workplace. His life has recovered both professionally and spiritually.

Címkék:
Share Article
TOP