Incorpora ügyfél lett az év dolgozója a Prestige Hotel Budapestben

Az Incorpora hálózatban dolgozók számára minden egyes sikeres elhelyezés egy apró győzelem, mely újabb lendületet ad az álláskereső ügyfelekkel való munka során.

Azonban értelemszerűen különösen örömteli minden olyan momentum, amely különlegesen pozitív és megmutatja, pontosan miért éri meg nap mint nap töretlen lelkesedéssel végezni a munkát.

Ilyen pillanat lehet egy esélytelennek tűnő probléma megoldása egy olyan ügyféllel, akinek elhelyezkedése első látásra szinte megoldhatatlan kihívásnak tűnik bármely okból, illetve egy olyan visszajelzés, mint az alábbi esetben:

Rengel Andreina 2022-ben kereste fel az Incorpora hálózat mentorát segítséget kérve a munkaerőpiacon való elhelyezkedéséhez, melynek eredményeképpen még 2022-ben sikeresen állást talált a Prestige Hotelben, ahol 2023-ban Év Dolgozója címmel ismerték el munkáját. A díj átadására még a karácsonyi időszakban került sor.

A Máltai Gondoskodás részéről a munkaközvetítésben részt vevő Meléndez-Pál Olman sokszor találkozott Andreinával és örömmel látta folyamatos fejlődését. Elmondása szerint az azóta elhelyezett kollégák is elismerik és felnéznek rá. A kevés szobalány egyike, aki fix emeleten dolgozik, a hotel legfontosabb vendégeinek lakosztályai tartoznak hozzá.

Amint Szabó Zsuzsanna housekeeping vezető megkeresésünkre elmondta amellett, hogy megérkezése óta Andreina jelentős mértékben erősíti a csapatot, minden, saját nyelvterületéről hozzájuk érkező kolléga betanításában is aktívan részt vesz. Rendkívül precíz és szorgalmas, jó természetű, mosolygós, jól együtt tud dolgozni a kollégákkal. Több vendégkérdőívben szerepel a neve, a vendégek csak jót írtak, írnak róla.

Andreina nagy örömmel fogadta az elismerést: „Szeretek a Prestige-ben dolgozni, mert mindent ott tanultam meg, amit eddig nem tudtam, valamint, hogy hogyan legyek hasznos és segítsek másoknak. A főnökeim és feletteseim nagyon kedvesek, illetve a munkakörnyezet is kiváló.” – mondta.

Az Incorpora csapat nevében szívből gratulálunk és további sikereket, eredményes munkát kívánunk!

Share Article
TOP