Indul a vállalkozói program

 


inc3.jpg

Új szolgáltatási ággal bővül az Incorpora program: ezentúl azokat is támogatjuk, akik munkaerőpiaci elhelyezkedés helyett az önfoglalkoztatás mellett döntenek. Azoknak segítünk, akik vállalkozást szeretnének beindítani, de nem tudják, hogyan kezdjenek bele.

Az Impact Hub Budapesttel közösen olyan térítésmentes képzéseket indítunk, amelyek végigkísérik a vállalkozó szelleműeket az ötlet megfoganásától kezdve, a cég megalapításán át, egészen a fenntartható működésig vezető úton.

Az Impact Hub Budapest egy inspiráló hely, ahol fiatalok, startupok, vállalkozók közös térben tudnak dolgozni a projektjeiken, vállalkozásukon a kialakított infrastruktúrának köszönhetően. Tagjai aktív közösséget alkotnak, akik segítenek a jelentkezőknek meghatározni a vállalkozásuk stratégiai alapjait, meghatározni a célcsoportjukat, körülhatárolni a kívánatos kommunikációs eszközöket, kialakítani egy fenntartható pénzügyi tervet, valamint a piachoz igazodó árazási stratégiát. Ezen felül adminisztratív és igény szerint számviteli támogatást is nyújtanak, kiválasztva többek között a vállalkozás profiljának megfelelő adózási formát.

 Ha Önnek is van egy jó ötlete, de segítségre van szüksége a vállalkozás elindításához, vegye fel velünk a kapcsolatot az e-mail címen.

 

Share Article
TOP