A felelős foglalkoztatás sikerei az elmúlt 3 évben

 


inc5.jpg

 

Az Incorpora programot 2006-ban a „la Caixa” Alapítvány hirdette meg Spanyolországban és tízéves működése óta több mint 35 ezer csatlakozott vállalatot, 370 partner civil szervezetet és közel 100 ezer elhelyezett munkavállalót vont be a kezdeményezésbe. 2016 júniusában a helyi viszonyokhoz igazítva immár az ERSTE Alapítvány és a „la Caixa” Alapítvány közös kezdeményezéseként hat hazai civil szervezet részvételével indult el a program Magyarországon. 

Az elmúlt három évben közel 1000 ember vett részt az Incorpora programban, több mint 700 ember talált munkát munkaerő-piaci szolgáltatásunkon keresztül, és majdnem 400 vállalatot sikerült bevonni együttműködő partnerként.

Rendszeresen meghirdetjük saját állásbörzénket, melyen olyan vállalatok vettek eddig részt, mint a Praktiker Kft., az IBM Magyarország, az Erste Bank Zrt., a KFC, a Magyar Posta, a 4Life Direct Kft., a TM First Trading Kft., az Auchan Magyarország és a Menzies Aviation. Ezen felül aktív résztvevői vagyunk a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal állásbörzéjének, valamint jelen vagyunk a HVG Állásbörzén is.

 2019. február 27-én indult el az Incorpora Üzleti Klub, amely a már meglévő és leendő partnerei számára szervezi eseménysorozatát. Rendezvényeink célja, hogy munkáltatókkal, HR-vezetőkkel és szakértőkkel közösen beszélgessünk aktuális munkaerő-piaci kérdésekről és a hátrányos helyzetből induló vagy nehézségekkel küzdő álláskeresők elhelyezkedési esélyeinek növeléséről.

Share Article
TOP