A DM is csatlakozott az Incorpora hálózatához


inc27.png

A dm Kft. vállalati felelősségvállalási nyilatkozatában a következőket olvashatjuk: „Együtt egymásért név alatt dolgoztuk ki hosszú távú vállalati felelősségvállalási stratégiánkat, amelynek célja, hogy a gazdaság felelős szereplőjeként megtaláljuk, és felkaroljuk azokat a társadalmunkat súlyosan érintő problémákat, amelyek megoldásában hatékony segítséget tudunk nyújtani.”

Ennek a CSR szemléletnek az égisze alatt jött létre a dm Kft. és az Incorpora közötti együttműködés, amelyben az általunk támogatott, munkaerő-piaci szempontból veszélyeztetett helyzetű embereket kívánjuk elhelyezni a cég központjában, az üzletekben vagy a raktárban.

 A közös munka első fázisában szakértőink egyéni tanácsadás keretében, a dm HR munkatársaival együtt közösen gondolkodva felmérik a munkahelyi lehetőségeket és a betöltendő munkakörökhöz tartozó specifikumokat/elvárásokat. Ideális esetben közösen alakítják ki azt a munkakört, mely alkalmas lehet nehezebben foglalkoztatható célcsoportok (pl. egyedülálló szülők, megváltozott munkaképességűek) elhelyezésére is. Ezt követően kutatjuk fel és ajánljuk ki azokat az ügyfeleket, álláskeresőket, akik maximálisan megfelelhetnek a feladat ellátására, a munkakör betöltésére, majd felkészítjük őket az állásinterjúra. Sikeres kiválasztás esetén, amennyiben arra szükség van, támogatjuk az általunk kiközvetített munkavállaló munkahelyi beillesztését is.

Share Article
TOP